У Вінниці пройшов відкритий чемпіонат міста з шашок: які результати

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Нещодавно на базі Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 6 за підтримки комітету по фізичній культурі та спорту ВМР відбувся відкритий чемпіонат міста Вінниця з шашок. В турнірі брали участь 50 спортсменів. Перші місця здобули вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи №6 Михайло Батутін та Софія Бевз.

Друга сходинка у змаганнях серед чоловіків за вінничанином Андрієм Данченко, третя – Олексієм Опанасюком (МДЮСШ № 6). А серед жінок срібну нагороду здобула Тетяна Ковальчук з міста Хмільник, а «бронзу» – Єлізавета Левіт зі спортивної школи №6.


«Відкритий формат змагань зібрав не лише найкращих шашкістів обласного центру, а й з Вінницького району, Калинівки та Хмільника. Всі спортсмени продемонстрували неймовірний рівень гри у двох турнірах: турнір А – для кандидатів в майстри спорту, першорозрядників та сильних ІІ розрядів, а також турнір Б – для шашкістів-початківців. Чемпіонат пройшов в запеклій боротьбі й тільки в останньому турі визначився переможець», – говорить тренер-викладач з шашок МДЮСШ № 6 Микола Леонов.

По завершенню змагань переможців нагородили кубками, медалями, грамотами та цінними призами від комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради.

Коментарі у Facebook