Підопічних міського Терцентру навчають виготовляти весняні композиції

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Підопічні міського територіального центру соціального обслуговування навчалися власноруч виготовляти весняні квіткові композиції. Створити “Цвіт магнолії” вінничан та переселенців похилого віку навчала майстриня Ніна Скворцова.

Фахівчиня міського територіального центру соціального обслуговування Ніна Скворцова провела майстер–клас з виготовлення виробів з фоамірану власноруч для початківців.

За учнів були вінничани та переселенці, які відвідують Терцентр. Разом вони виготовляли весняну композицію “Цвіт магнолії”.


“Фоаміран – синтетичний матеріал, він мʼякий і створений зокрема для рукоділля. Особливе місце в роботі з фоаміраном займає надання форми деталей. Крім цього, іноді потрібно відтінити виріб фарбами. Фоаміран дуже податливий і здатний допомогти реалізувати найсміливіші задуми автора, майстра, творця”, – говорить майстриня Ніна Скворцова.

Нагадаємо, торік на початку вересня у Терцентрі відновили роботу різні гуртки для пенсіонерів. Вінничани похилого віку безкоштовно вивчають іноземні мови, займаються спортом та рукоділлям, відвідують літературний гурток тощо.

Більше інформації про гуртки та можливість реєстрації можна дізнатися за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 50. Або ж звертайтесь за номером: (0432) 67 05 90.

Коментарі у Facebook