Багатодітні сім’ї вінничан запрошують долучитися до участі у фестивалі родинних традицій

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Фахівці департаменту соціальної політики міської ради оголосили про старт онлайн-проєкту – Фестивалю родинних традицій #Сімейна_скарбничка. Приурочили його до Міжнародного дня сім’ї, який щорічно відзначають 15 травня.

Учасниками заходу можуть стати багатодітні сім’ї з дітьми, які є членами Вінницької міської територіальної громади та перебувають на обліку в Єдиному муніципальному реєстрі осіб, які мають право на пільги, доплати та послуги за рахунок коштів Вінницької міської територіальної громади та виконають умови проєкту.


Для того, щоб взяти участь у заході необхідно у період з 27.04 по 08.05.2023 року долучитись до ФБ-сторінки Департаменту соціальної політики міської ради та опублікувати на власній сторінці у згаданій соціальній мережі сімейну світлину, розмістити допис про родинні традиції під хештегом #Сімейна_скарбничка та відмітити Департамент соціальної політики Вінницької міської ради.

Фестиваль проводиться з 27.04.2023 року по 1.06.2023 року.

Подані на Фестиваль роботи повинні відповідати тематиці заходу та мати творчий підхід.

Заявку на участь у Фестивалі можна подати за посиланням – https://forms.gle/2rpbgRrs5GwRSt2x6

Заявки приймаються організаторами до 08.05.2023 року.

Інформацію щодо розміщення публікації та участь у Фестивалі необхідно обов’язково підтвердити за тел.: (0432) 50-86-89.

Контактна особа: Павлюк Оксана Володимирівна.

Для тих багатодітних сімей, які не мають особистих профілів у соціальних мережах, світлину, інформацію про родинні традиції та заповнену анкету відповідно до вимог, допускається надати організаторам заходу на електронних носіях у термін до 08.05.2023 року.

Адреса організаторів Фестивалю: м. Вінниця, вул. Соборна, 50, каб. 307, відділ організаційної роботи департаменту соціальної політики Вінницької міської ради.

Усі учасники Фестивалю, які виконають умови заходу, будуть нагороджені Подяками та подарунками від департаменту соціальної політики Вінницької міської ради 1.06.2023 року – у Міжнародний день захисту дітей.

Коментарі у Facebook