Вінничан запрошують на благодійну фотосесію до Дня вишиванки

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Цього четверга, 18 травня, в Україні відзначатимуть День вишиванки. Вінничан запрошують взяти участь в благодійній фотосесії в етностилі у садибі сонцепоклонника — письменника Михайла Коцюбинського. Працівники Вінницького літературно-меморіального музею підготували для всіх охочих тематичні локації.

Захід має на меті охопити дві важливі теми: по-перше, популяризувати вишиванку як споконвічний символ української ідентичності, а також благодійну – допомогу військовослужбовцям, які боронять рубежі нашої країни.


«Вишиванка – символ української ідентичності, а також нашої краси. Ми запрошуємо вінничан прийти на садибу видатного вінничанина, щоб поповнити свій фотоархів чудовими світлинами в традиційному українському вбранні на стилізованих локаціях, зроблених випускниками-фотографами Вінницького центру ПТО технологій та дизайну. Участь у заході – за благодійні внески. Кошти будуть перераховані на потреби військової частини, де нині служать наші колеги», – розповідає директорка Вінницького літературно-меморіального музею М.М. Коцюбинського Лариса Кравченко.

Фотосесії заплановані з 11:00 до 14:00.

За детальнішою інформацією звертайтесь за телефонами:

  • 64-71-02;
  • 067-211-52-71.
Коментарі у Facebook