Вінничанин Антон Комаровський здобув першість на Virtus Global Games

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Virtus Global Games 2023 – Всесвітні ігри серед людей із порушенням інтелектуального розвитку. Цьогоріч у них брали участь 18 українців, які змагалися у двох видах спорту: легкій атлетиці та настільному тенісі. У першому – вінничанин Антон Комаровський показав найкращий результат. Переможною для нашого легкоатлета стала дистанція у 3000 метрів, де із часом 09:47.29 хвилин він на 18 секунд обійшов найближчого суперника – британця та виборов «золото».


Хлопець займається в КЗ «Вінницький регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт». Наставники спортсмена – тренери з легкої атлетики Вінницької СДЮСШОР Алла Гарницька та Олег Пригорницький.

З глибокою вдячністю та відданістю Антон Комаровський, адресував свою перемогу найдорожчим.

«Цю медаль присвячую своїй сім’ї, своїм тренерам, друзям! А також цією перемогою завдячую Збройним силам України та Богу! Дякую ЗСУ за ваш оберіг! Дякую тренерам за результат, а команді за підтримку! Це не тільки моя перемога, а й наша й ваша! Україна понад усе! Слава Україні!» – наголосив спортсмен.

Зазначимо, що Virtus Global Games, або INAS Global Games вперше відбулися 2004 року у шведському Болльнесі, цьогоріч – це вже шості за рахунком змагання. Турнір проходив у французькому Віші. Медалі розіграли в 13 видах спорту: легкій атлетиці, плаванні, академічному веслуванні, велоспорті, кінному спорті, баскетболі, футзалі, гандболі, дзюдо, карате, тхеквондо, тенісі та настільному тенісі.

Коментарі у Facebook