На двох котельнях “Вінницяміськтеплоенерго” проводять капремонт котлів

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінниця готується до наступного опалювального періоду. Фахівці проводять капітальний ремонт одних з найбільших котлів комунального підприємства «Вінницяміськтеплоенерго», які забезпечують подачу теплової енергії та гарячої води до понад 400 будинків, 16 дошкільних закладів, 2 лікарень та 12 закладів освіти.

Проведення капітального ремонту має на меті покращити технічні характеристики, підвищити ефективність та працездатність цих котлів, знизити споживання природного газу та рівень викиду парникових газів, а також продовжити строк експлуатації котельного обладнання й підвищити якість надання послуг з теплопостачання та гарячого водопостачання споживачам.


У «Вінницяміськтеплоенерго» зазначають, що котли були введені в експлуатацію ще в 70-х та 80-х роках минулого століття і тому потребували нагального капітального ремонту.

«Це масштабний проєкт, для повної реалізації якого необхідні і час, і значні ресурси. Та разом з тим, на одному з об’єктів вже виконали весь об’єм робіт, а на іншому робочий процес знаходиться вже на стадії завершення», – зазначив генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик.

У департаменті міського господарства зазначають, що попри всі труднощі Вінницька міська територіальна громада продовжує готуватись до опалювального періоду 2023-2024 рр.

«Вінниця продовжує готуватись до наступного опалювального періоду, оскільки маємо розуміти, що ми й досі перебуваємо у стані війни. Тепловики докладають усіх зусиль для того, аби наступний опалювальний сезон пройшов максимально комфортно для мешканців Вінницької громади», – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман.

Коментарі у Facebook