До Дня Конституції України у бібліотеках міської територіальної громади провели заходи для юних маріупольців

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

В межах відзначення Дня Конституції України фахівці ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система» організували захоплюючу подію для дітей, які відпочивають в оздоровчому центрі «ЯМаріуполь. Родина». Бібліотекарі міських книгозбірень представили юним маріупольцям книжкову виставку під назвою «Шлях української Конституції» та провели українознавчу вікторину «Конституція для всіх – і дорослих, і малих». Патріотично спрямовані заходи допомогли дітям поглибити знання про Основний Закон та усвідомити його значення.


Також для активного та творчого дозвілля малечі підготували майстер-класи, завдяки яким юні учасники виготовили сувеніри-обереги, створили патріотичні серця зі стрічок та українські соняхи. Окрім цього, хлопчики та дівчатка мали можливість самовиразитись за допомогою техніки бодіарт – це створило веселу та творчу атмосферу.

«Поїздка в табір була неперевершеною для нас, бібліотекарів. Ми були в захваті від ентузіазму та цікавості дітей. Бачити, як хлопчики та дівчатка займаються читанням, а також бурхливо обговорюють книжки, було надзвичайно! Ця мандрівка підтвердила, що робота бібліотекаря має справжнє значення в формуванні читацької культури та розвитку думки молодого покоління. Усі ми завжди нагадуємо собі, що Україна – це наша Батьківщина, і ми повинні пишатися тим, що належимо до такої чудової країни!» – говорить заступниця директора з організаційно-методичної та інформаційно-бібліографічної роботи ВМЦБС Олеся Шевчук.

Своєю чергою фахівчиня Центральної міської бібліотеки ім. І. Бевза Катерина Цвігун розповіла, що майстер-класи дозволили дітям розкрити свою творчість та урізноманітнити дозвілля.
«Було чудово бачити, як вони виявляли свої здібності та насолоджувалися кожною хвилиною проведеного разом часу. Ці майстер-класи дали дітям можливість розвинути свій потенціал та відкрити нові горизонти. Це був незабутній досвід для всіх нас!» – каже Катерина Цвігун.

Коментарі у Facebook