У вінницькому “Квадраті” плетуть маскувальні сітки для військових

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Легкі, міцні та надійні: такий маскувальний захист для військових виготовили юні вінничани. Вкотре команда Вінницької молодіжної ради згуртувалась за спільною справою.

У молодіжному центрі «Квадрат» кипить волонтерська діяльність. Одні різали тканину на смужки, інші, наче павучки, плели сітки. Всі зосередженні та вмотивовані. Адже кожний вузлик – справжній оберіг для наших воїнів. Тож, на втому і перепочинок немає часу, кажуть молоді волонтери.


«Ми отримали запит від військових на велику кількість маскувальних сіток, звернулись до волонтерського осередку “Чарівна мережка”, які згодились допомогти, отож вирішили не зволікати і доєднатись до гарного вчинку, а головне вкрай потрібного вчинку», – розповіла голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська.

За словами очільниці молодіжної ради, хлопці та дівчата приходили до Центру у зручний для себе час, поділившись на групи. Кожна наступна перехоплювала естафету у своїх попередників. Таким чином, робота протягом дня тривала нон-стоп.

«Вдячна кожному за свідому позицію та активну участь у волонтерській діяльності», – зауважила Таїсія Дембовська.

Незабаром усі виготовленні молоддю сітки відправлять на фронт українським захисниками.

До речі, до плетіння маскувального захисту можуть долучитися всі охочі містяни. Руки потрібні завжди, наголошують волонтери. Долучитися до їхньої когорти можна щодня: з понеділка по п’ятницю (з 9.00 по 17.00 год). Місце зустрічі – молодіжний центр «Квадрат».

Коментарі у Facebook