Український урбаністичний форум 2023 відбудеться 28-29 липня у Вінниці!

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Лекції про житлову політику, панельні дискусії про планування міст, регіональний розвиток і вплив війни на різні соціальні групи – ці та інші питання обговорюватимуть на Українському урбаністичному форумі у Вінниці 28-29 липня. Організаторами події є аналітичний центр Cedos спільно з головним локальним партнером заходу – комунальним підприємством «Інститут розвитку міст».

Як зазначили організатори «УкрУрбанФорум-2023: Спільний дім», в межах заходу фахівці обговорять майбутні шляхи для справедливої житлової політики, відновлення українських міст, важливість збалансованої регіональної політики, сталих підходів до містобудування та залучення жителів до процесів прийняття рішень у містах.


Крім того, під час спеціальних воркшопів розглянуть питання використання закордонного досвіду, розвитку соціального житла в українському контексті, а також важливість залучення жителів і жительок до відновлення міст.

Дводенний форум охопить цікаві та змістовні лекції щодо житлової політики, круглі столи, дискусії, мережування та неформальне спілкування, воркшопи та унікальні екскурсії.

З детальною програмою V Українського урбаністичного форуму можна ознайомитись тут

Реєстрація на форум: https://bit.ly/ukrurbanforum_2023

Участь безкоштовна.

Коментарі у Facebook