Прогульники-мажоритарники: Двох нардепів з Вінниччини можуть позбавити зарплати через прогули

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Комітет з питань регламенту, депутатської етики та роботи ВРУ прийняв рішення про припинення відшкодування народним депутатам України витрат, пов’язаних з виконанням депутатських повноважень, за грудень 2019 і січень 2020 року. У списках двоє нардепів мажоритарників з Вінниччини.

Рішення опубліковані на сайті Комітету.

Члени комітету розглядали подані апаратом Верховної Ради відомості щодо обліку робочого часу народних депутатів, які протягом грудня 2019 та січня 2020 року без поважних причин не брали особистої участі у більш як 30% голосувань при прийнятті рішень на пленарних засіданнях та які не брали особистої участі у більш як 50% засідань комітетів Верховної Ради, до складу яких їх обрано.

За результатами розгляду Комітет вирішив звернутися до голови Верховної ради Д. Разумкова з поданням про видання розпорядження щодо припинення відшкодування витрат за грудень 2019 року 64 депутатам, серед яких двоє мажоритарників з Вінниччини:

Вацак Генадій Анатолійович (член депутатської групи «За майбутнє», обраний по 16 округу у Вінницькій області)

Мейдич Олег Леонідович (член депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», обраний по 18 округу в Вінницькій області).

Також 6 лютого Комітет прийняв рішення щодо припинення відшкодування витрат за січень 2020 року 55 депутатам, серед них один нардеп з Вінниччини – Вацак Генадій Анатолійович.

Коментарі у Facebook