“Скільки вам заплатили?”: Нардеп Пашковський влаштував проплачений мітинг з “тітушками” під вінницькою мерією

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У четвер, 13 лютого,  під будівлею Вінницької міської ради зібрався натовп людей із плакатами, які виступили, нібито, на захист обманутих вкладників “Європейського кварталу”. Присутні на “мітингу” молодики в спортивном скандували гасла “Геть корупцію” та  приховували свої обличчя від камер за масками.

Про це повідомляє на своїй сторінці у фейсбук журналіст “33 каналу” Роман Ковальський

Ініціативна група інвесторів “Європейського кварталу”, яка прийшла на зустріч з міським головою щодо афери з “Європейським кварталом, звернулися із запитаннями до “протестувальників”: хто з них має якесь відношення до проблемної забудови

“Ви з Європейського кварталу? Хто може сказати, з якої він секції?” — задали питання справжні вкладники до фейкових мітингарів.

Жоден з присутніх молодиків в спортивному не міг однозначно сказати, за що ті конкретно стоять та яка їхня зацікавленість у цьому питанні


“ У нас житла нема, а ви прийшли заробити по 200 гривень. Майте хоча б якусь совість. Коли я купляв квартиру у мене була дружина вагітна. А зараз — у мене двоє дітей і два роки немає житла. А ви прийшли за гроші плакати потримати, маски повдягали, плакати тримаєте. Ми реальні люди, не можемо заселитися, усі гроші вклали. Хто з вас з 11, 10 ,9 секції? Хтось з вас має квартиру в “кварталі,”  — звернувся один із обманутих вкладників “Європейського кварталу” до натовпу.

Натомість, ті казали, що прийшли виступити проти корупції. Проте скоріше за все ці холопці є лицем цієї корупції.

У приміщенні Вінницької міської ради знаходився народний депутат Максим Пашковський, який підтвердив, що молодиків запросив саме він.


– Ми запросили всіх! І люди прийшли! – відповів на запитання журналіста народний депутат Максим Пашковський про дивний мітинг із самих спортсменів під міською радою у Вінниці.

Такими провокаціями народний депутат Максим Пашковський нагадує “регіоналів”, які вдавалися до схожих технологій, щоб набити собі політичний рейтинг. 

Коментарі у Facebook