Молодим вінничанам розповіли про безпеку в інтернеті та як протидіяти шахраям

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Днями у креативному просторі Level 80 відбувся черговий цікавий захід для молодих вінничан. До них на зустріч прийшла представниця кіберполіції Марина Задвернюк, яка розповіла про безпеку в інтернеті і про те, як звичайні користувачі можуть протидіяти шахраям. Співорганізаторами івенту стали представники відділу молодіжної політики Вінницької міської ради, VinSmart Центру та креативного простору Level 80.


Молодь дізналася не лише про роботу кіберполіції, а й про нові схеми та боротьбу з інтернет-шахрайством. Крім того, обговорювали, як можна вберегти конфіденційні дані від витоків інформації.

Як розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак, такі просвітницькі заходи не лише дають нові знання молодим людям, а ще й гуртують їх.

“Учасники лекції дізналися чимало про те, що таке інформаційна гігієна в кіберпросторі. Це дуже корисні знання для молоді, адже вони є активними користувачами інтернету і чимало часу проводять в мережі”, – сказала Юлія Мончак.

Директор комунального закладу “Центр підліткових клубів за місцем проживання” Дмитро Мира зауважив, що онлайн-безпека для дітей та молоді важлива, адже інтернет-шахраї повсякчас активізують свою діяльність і вигадують все нові й нові схеми для того, щоб збагатитися незаконним шляхом.

“Це була змістовна лекція, де всі учасники дізналися, що таке фішинг і як йому протидіяти. Дякуємо нашій лекторці Марині Задвернюк за корисну інформацію. Переконаний, що наша молодь буде використовувати набуті знання і допомагати старшим поколінням у разі потреби”, – додав він.

Коментарі у Facebook