У селищі Десна завершили капремонт каналізаційної насосної станції

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Нещодавно у Десні завершились роботи із капітального ремонту каналізаційної насосної станції, яка обслуговує 7 багатоквартирних житлових будинків, в яких мешкає близько 700 осіб. У межах цих робіт працівники підрядної організації здійснили ряд робіт. Зокрема, провели заміну застарілого насосного обладнання на сучасне, енергоощадне.

Староста Деснянського старостинського округу Галина Обливач зазначає, що капітальний ремонт станції дозволить покращити роботу системи каналізації у Десні.


«Проведення капітального ремонту значно покращило ситуацію з каналізуванням в селищі, оскільки ця насосна станція обслуговує значну частину житлового фонду Десни», – зазначає Галина Обливач.

У департаменті міського господарства ВМР додають, що обладнання станції уже довгий час потребувало ремонту, оскільки старі наноси часто виходили з ладу.

«Старе обладнання станції дуже часто виходило з ладу, тому було вирішено провести його заміну на нове енергоощадне, оскільки всі ми розуміємо в який час живемо. Окрім цього, приведена до належного стану будівля насосної станції, працівниками підрядної організації виконано загальнобудівельні роботи по заміні покрівлі та вхідних дверей, утеплено стіни та влаштовано вимощення по периметру будівлі. Наразі всі роботи уже завершені», – зазначає директор департаменту міського господарства ВМР Роман Фурман.

Коментарі у Facebook