За тиждень понад 96% житлових будинків забезпечило теплом «Вінницяміськтеплоенерго»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Уже тиждень працівники КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» працюють над подачею тепла у житлові будинки, школи, садочки та інші заклади соціальної сфери. Станом на 23 жовтня, фахівці підприємства уже подали тепло у 1221 будівлю. Серед них 1167 житлових будинків та 54 заклади соціальної сфери.

На підприємстві зазначають, що подача тепла відбувається поступово. Також там наголошують що згідно з Постановою Кабінету Міністрів України №830 за справність внутрішньобудинкових мереж та подальший розподіл тепла всередині будинку відповідальність несуть голови ОСББ та управляючі компанії. Оскільки, відповідно до укладених договорів, теплопостачальне підприємство доставляє теплоносій лише до зовнішніх стін будівлі.


Окрім того, фахівці департаменту міського господарства ВМР закликають вінничан здійснити заходи, які зменшать теплові втрати в оселях.

«Це уже другий опалювальний період, який Україна починає в умовах війни. Згадуючи події минулого року маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій, оскільки ворог може відновити масовані терористичні обстріли критичної інфраструктури України. Саме тому ми закликаємо громадян не нехтувати заходами, які мають на меті зменшити теплові втрати в оселях. Слід перевірити стан вікон та дверей, звернути увагу на те, щоб батареї не були закриті меблями або шторами, а також подбати про зменшення споживання електроенергії», – зазначає директор департаменту міського господарства ВМР Роман Фурман.

З повним переліком заходів, які націлені на зменшення теплових втрат, а також економне використання електроенергії можна ознайомитись за посиланням.

Коментарі у Facebook