Вінницька громада проводжає на вічний спочинок мужнього воїна Володимира Мандибуру

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Знову важка втрата. Сьогодні Вінницька громада проводжає на вічний спочинок мужнього воїна Володимира Мандибуру, який загинув під селом Вербове Запорізької області. Чоловік боронив Батьківщину у складі 14-ї Штурмової бригади Національної гвардії України «Червона калина». Був молодшим сержантом, командиром мінометного відділення. Життя воїна обірвалося 18 жовтня під час виконання бойового завдання. Йому назавжди залишилося 47 років… Вдома на Володимира чекали мама, дружина та двійко синів.


Дружина полеглого Героя розповіла, що чоловік пішов на війну за власним покликом на початку повномасштабного вторгнення. «Коли прийшла біда, Володимир мовчки взяв документи й подався записуватися у військо. Нікого не запитував, ні з ким не радився… Він став у стрій 27 лютого минулого року, – каже Тетяна Анатоліївна. – Як згодом пояснив, щоб захищати сім’ю та країну від усього російського…»

Народився Володимир Мандибура 28 вересня 1976 року у Вінниці. Навчався в міській загальноосвітній школі №20. А потім у Вінницькому національному аграрному університеті. Колеги по роботі, знали його як відповідального працівника – досвідченого фахівця, який завжди підтримував молодь – давав cлушні поради та допомагав.

«Володимир майже чверть століття віддав Вінницькому заводу пакувальних виробів «Вінтар», а останнім місцем його роботи була кондитерська фабрика, – розповіла дружина полеглого Героя. – Таких як мій чоловік насправді немає. Він про всіх турбувався. Був сім’янином і батьком із великої літери. Любив, щоб усе було зроблено до толку. До всього докладав свої руки… Його загибель – величезна втрата для всіх нас…»

Церемонія прощання із Володимиром Мандибурою відбудеться за адресою: вул. Академіка Вернадського, 36А, початок об 11:00 год.

Поховають воїна о 13:00 на кладовищі у Вінницьких Хуторах ( вул. Генерала Шаповала).

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook