Вінничани здобули «срібло» та «бронзу» на чемпіонаті України з шахів серед клубних команд

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
З 14 по 22 жовтня у Вінниці відбувався наймасовіший чемпіонат України з шахів серед клубних команд. «Срібло» та «бронзу» в турнірі з класичних шахів вибороли вінницькі спортсмени, а саме: команда «Вінниця» та команда, яка складалася з вихованців Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 6.

«Попри складну ситуацію в країні, Вінниця провела чемпіонат України з шахів серед клубних команд, в якому брали участь 26 збірних із різних куточків нашої держави. Загальна кількість учасників сягала 175 спортсменів. Без перебільшення скажу, що цей турнір зібрав найсильніших шахістів зі всієї України!» – розповів директор Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 6 Микола Боднар.


За його словами в турнірі також взяли участь 8 гросмейстерів та велика кількість майстрів.

«На чемпіонат приїхали з таких регіонів, як: Київ, Одеса, Львів, Івано-Франківськ, Хмельницький, Дніпро. Також з Вінницької області: Жмеринка, Калинівка, Могилів-Подільський. Було проведено 3 турніри з різними контролями часу: класичні шахи (90 хв + 30 сек), швидкі шахи (10 хв + 5 сек) та блискавичні (3 хв + 2 сек)», – зазначив Микола Боднар.

Та додав, що у всіх трьох турнірах «золото» виборола команда ФШДО з Дніпра. «Срібло» та «бронзу» в чемпіонаті з класичних шахів здобули вінницькі спортсмени – це відповідно команда «Вінниця» та команда, яка складалася з вихованців міської дитячо-юнацької спортивної школи № 6».

Срібну нагороду у швидких та блискавичних шахах виборола команда «Equites Iustitiae» («Лицарі Справедливості») з м. Києва. А ось бронзові медалі зі швидких шахів поїхали в місто Львів, їх з собою забрали вихованці шахової школи Дебют. Ну і «бронзу» в турнірі з блискавичних шахів виборола команда БВР з Одеси.

Коментарі у Facebook