У вінницькому молодіжному центрі “Квадрат” відбудеться показ фільмів, присвячених збереженню довкілля

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Наступної середи, 1 листопада, у вінницькому молодіжному центрі “Квадрат” відбудеться показ фільмів, присвячених збереженню довкілля. Захід, який організовує громадська організація “ВІН-РЕСУРС” спільно з департаментом відновлення та розвитку Вінницької міської ради, має на меті підвищити обізнаність містян та надихнути на свідоме споживання та турботу про планету за допомогою сили кіно.

Як розповідає директорка департаменту відновлення та розвитку Вінницької міської ради Ольга Ремешевська, учасники заходу матимуть можливість не лише переглянути кінострічки, а ще й обговорити побачене.


«Такі інтерактивні заходи для молоді, як День зеленого кіно – це продовження циклу подій, присвячених Європейському Зеленому курсу, впровадженому у Вінниці у 2022 році. Ми будемо говорити про те, як діяти, щоб діяльність людини, зокрема господарська, не лише не завдавала шкоди довкіллю, а й допомагала відновлювати природу. Це має велике значення і для нинішнього, і для наступних поколінь», – сказала Ольга Ремешевська.

Учасників безперервного кінопоказу будуть пригощати чаєм і смаколиками протягом дня. Зареєструватися можна за посиланням.

«День зеленого кіно відкритий для всіх містян, які переймаються проблемами навколишнього середовища. Ця подія спрямована на виховання почуття колективної відповідальності та заохочення до змістовних розмов, які можуть сприяти позитивним змінам всередині громади. Запрошуємо долучатися всіх охочих», – зазначають організатори.

Проєкт втілюється у співпраці з “Центром екологічних ініціатив “Екодія” за фінансової підтримки Федерального міністерства економіки та кліматичних дій Німеччини в рамках проєкту Міжнародної Кліматичної Ініціативи (ІКІ) “Посилення громадянського суспільства в реалізації національної кліматичної політики”.

Коментарі у Facebook