Позашляховик для 59 окремої механізованої бригади ім. Якова Гандзюка передав Вінницький ліцей №3

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ще одне авто від вінницької освітянської родини прямує на передову. Цього разу автомобіль для Захисників передав КЗ “Вінницький ліцей №3”. Гроші на позашляховик вдалось зібрати на шкільному осінньому ярмарку “Слава Україні”, який відбувся шостого жовтня.

Як розповідають у закладі, в межах заходу за символічний донат кожен отримав ланч-бокс, який наповнив традиційними українськими стравами. Також учасники мали можливість доєднатися до лотереї та аукціону, в яких могли отримати гільзу, розписану художниками ліцею. Неповторну атмосферу на ярмарку створював оркестр ДСНС, який виконував патріотичні пісні. Крім того, діти та батьки мали можливість долучитися до плетіння сітки.


За підсумками, команді ліцею вдалося зібрати 156 тисяч гривень та придбати таке необхідне для бійців 59 окремої механізованої бригади ім. Якова Гандзюка авто. Воно вже прямує до наших Захисників разом із бліндажними скобами, окопними свічками, маскувальною сіткою, прапорами та різними смаколиками.

“Понівечена ранами українська земля кровоточить уже 9 рік поспіль. З 24 лютого 2022 ці рани стали набагато глибшими. Проте українці об’єдналися як ніколи. Усі працюємо заради однієї спільної мети – Перемоги, – зауважує директорка КЗ “Вінницький ліцей №3” Надія Лепко. – І доки в просторі над нами буде палати вогонь ворожої артилерії, в душах волонтерів третього ліцею буде палати вогонь милосердя, полумʼя безмірної вдячності Захисникам та жаги наближати нашу Перемогу. Це авто потрібне не тільки воїнам, це авто потрібне нам, українцям”.

Коментарі у Facebook