Вінниця передасть 1600 літрів пального для ГО, яка опікується звільненими з полону військовими

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінницька громада продовжує гуртуватися і дбає про те, щоб підтримати військовослужбовців та їх родини. Для громадської організації “Координаційний центр з питань полонених та зниклих безвісти”, яка опікується численними питаннями і, зокрема, займається транспортуванням визволених з полону військових до медичних закладів, місто передає 1600 літрів пального. Дане рішення затверджено на черговій сесії Вінницької міської ради сьогодні, 27 жовтня.


Відповідний запит на передачу пального прийшов від громадської організації, розповідає директор департамент економіки і інвестицій Вінницької міської ради Максим Мартьянов.

“Пальне необхідне для того, щоб представники ГО “Координаційного центру з питань полонених та зниклих безвісти” мали можливість безперебійного транспортування визволених з полону військових до реабілітаційних закладів, лікарень та санаторіїв. Практично всі наші Захисники мають численні травми та поранення різного ступеня важкості, тому дуже важливо, щоб вони якомога швидше отримали якісну медичну допомогу”, – сказав він.

Отож, з метою підтримки діяльності ГО “Координаційний центр з питань полонених та зниклих безвісти”, виконавчий комітет міської ради виділяє:

• 800 літрів бензину А-95;

• 800 літрів дизельного палива.

Нагадаємо, це вже не перша передача матеріальних цінностей Вінницької міської територіальної громади. Раніше пальне передавали для окремого загону спеціального призначення “Азов” військової частини 3057 Національної Гвардії України.

Коментарі у Facebook