Вінниця запланувала виділити 65, 5 млн грн на підтримку ЗСУ та правоохоронних органів міста

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні, 27 жовтня, на засіданні сесії депутати Вінницької міської ради ухвалили зміни до бюджету громади 2023 року. Мета – забезпечити подальше здійснення необхідних заходів із протидії військовій агресії росії. Головний акцент цього рішення – підтримка сил безпеки та оборони.

Як розповів Вінницький міський голова Сергій Моргунов, згідно зі змінами до бюджету, значна сума коштів направляється на потреби військових частин та формувань та підсилення заходів правопорядку.


«Важливо те, що ми виділяємо 65,5 млн грн саме на підтримку Збройних Сил України та на підтримку наших правоохоронних органів у м Вінниця», – зазначив Сергій Моргунов.

Зокрема, 57,5 млн грн – це кошти, які закумульовані у фонді підтримки ЗСУ. Вони підуть на обороноздатність, закупівлю обладнання для військових частин, оплату безпілотників та інших речей, необхідних для виконання службових завдань нашим Захисниками та Захисницями.

Крім того, цим рішенням передбачено фінансування на проведення ремонтних робіт у військових частинах, де наші оборонці несуть службу, в тому числі і після повернення з передової, потреби військового шпиталю, посилення тероборони.

Ще 2,3 млн грн, за словами Сергія Моргунова, спрямують на підтримку правоохоронців, які забезпечують правопорядок на території громади. Ці кошти в том числі будуть спрямовані на облаштування робочих місць поліцейських офіцерів громади, придбання додаткового обладнання для навчання підрозділів Національної гвардії тощо.

Коментарі у Facebook