Енергоощадність та безпека. У Вінницькій територіальній громаді уже замінили понад 5 тисяч вуличних світильників

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Фахівці МКУП «Міськсвітло» продовжують роботи із заміни застарілих ламп на нові енергоощадні LED-світильники. Ці заходи відповідають принципам та пріоритетам Вінницької міської ради, а саме – безпеці. Оскільки, окрім зменшення споживання електроенергії, що вкрай важливо в умовах війни, покращення вуличного освітлення має поліпшити безпеку для транспортного та пішохідного руху. У департаменті міського господарства ВМР повідомляють, що з початку року уже замінено 5 084 вуличних світильників.

У департаменті міського господарства ВМР зазначають, що на даний час робочі бригади виконали роботи із заміни світильників на магістральних вулицях та вулицях приватного сектору, а саме: Політехнічна, А.Первозваного, Подільська, Л.Лук’яненка, 600-річчя, Комарова, Г. Юри, Привокзальна, Гетьмана Мазепи, Князів Коріатовичів, І.Богуна, Данила Галицького, Трамвайній, Л. Ратушної та інших.


Також в департаменті повідомляють, що в планах на цей рік замінити близько 7 тисяч енергозатратних ламп на нові LED-ліхтарі. Наразі фахівці МКУП «Міськсвітло» здійснюють роботи на вулицях Сергія Зулінського та Академіка Янгеля.

«Після торішніх обстрілів критичної інфраструктури України значно зросла потреба у впровадженні енергоощадних заходів. LED-ліхтарі повністю відповідають цим вимогам, так як головною їх перевагою є енергоефективність та триваліший термін експлуатації у порівняні зі старими лампами, – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман. – Окрім економії електроенергії, світлодіодні світильники значно покращать якість вуличного освітлення, що в значній мірі убезпечить транспортний та пішохідний рух».

Коментарі у Facebook