Вінницька транспортна компанія запрошує на роботу майбутніх водіїв та водійок громадського транспорту

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Комунальне підприємство «Вінницька транспортна компанія» запрошує на роботу водіїв та водійок тролейбуса, трамвая та муніципального автобуса. Зокрема, підприємство гарантує офіційне працевлаштування, своєчасну виплату заробітної платні та усі види соціальних відпусток. На підприємстві зазначають, що готові прийняти до себе як уже досвідчених водіїв та водійок, так і тих, хто хоче з нуля навчитись кермувати громадським транспортом.

Також фахівці КП «Вінницька транспортна компанія» додають, що для працівників підприємства гарантується:

  • формений одяг;
  • оплачувана щорічна та додаткова відпустка;
  • оплачувані листи тимчасової непрацездатності;
  • страховий стаж;
  • пільговий стаж;
  • за необхідності передбачене місце в гуртожитку.

Тимчасово виконуючий обов’язки генерального директора КП «Вінницька транспортна компанія» Олександр Нечаєв зазначає, що для новоприбулих працівників, які не мають відповідних навичок кермування тролейбусом або трамваєм, проте мріють стати частиною великої компанії, діє система навчання та підтримки нових фахівців.


«Ми запрошуємо до себе на роботу усіх, хто має бажання стати частиною великого підприємства, яке кожного дня працює на благо Вінницької громади та її мешканців. Наші фахівці готові навчати майбутніх водіїв, у яких ще немає відповідних навичок кермування тролейбусом або трамваєм. Окрім того, на підприємстві працює потужна профспілкова організація, яка стоїть на захисті наших працівників», – зазначає Олександр Нечаєв.

Також він додає, що для кермування муніципальним автобусом потрібне діюче посвідчення водія з відкритою категорією «D».

За більш детальною інформацією можна звернутись у відділ кадрів КП «Вінницька транспортна компанія», який знаходиться за адресою Хмельницьке шосе, 29. Особисті зустрічі з громадянами проводять з 8.00 до 13.00 та з 14.00 до 17.00. Також для консультації можна звернутись за номером 67-10-22.

Коментарі у Facebook