Вінницькі спортсмени здобули три золоті, дві срібні та одну бронзову нагороди на міжнародному турнірі з з вільної, жіночої та греко-римської боротьби

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Виступи, які вимагають від спортсменів великої сили, гнучкості та тактичного мислення. Нещодавно вінницька команда представляла наш край на міжнародному турнірі з вільної, жіночої та греко-римської боротьби у місті Рига, Латвія. У підсумку змагань вихованці міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» та спортивного клубу «Лідер» здобули три золоті, дві срібні та одну бронзову нагороди.

Виховують молодих спортсменів тренери-викладачі Вячеслав Орлюк, Ігор Петрик, Артем Петрик, Вадим Голдзізький, Олександр Заєць.


Як зазначив Вячеслав Орлюк у змаганнях брали участь сім країн: Україна, Литва, Латвія, Естонія, Грузія, Фінляндія, Швеція.

«Наш тренерський склад добре підготував спортсменів до такого рівня змагань», – каже Вячеслав Орлюк.

Та додав, що на турнірі відчувалась підтримка української команди.

«В Ризі багато прапорів України, перед входом в зал теж підняли наш синьо-жовтий стяг – це надихало спортсменів не здаватися та боротися, щоб перемогти та підняти наш державний символ високо над п’єдесталом», – говорить тренер-викладач Вінницької міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» Вячеслав Орлюк.

Так, «золото» здобули Данило Соловей (41 кг), Артур Карпенко (38 кг), Роман Задорожний (62 кг).

У підсумку проведених сутичок срібні нагороди завоювали: Артур Шабанов (32 кг) та Анатолій Кириченко (62 кг).

Бронзову медаль турніру виборов Матвій Плахотнік (54 кг).

А також в запеклій боротьбі наші спортсмени посіли 5 місце – Артем Савчук та Артем Янковий.

Тренер-викладач Вячеслав Орлюк подякував за підтримку та допомогу голові комітету по фізичній культури та спорту Вінницької міської ради Сергію Краєвському та директору МК ДЮСШ «Вінниця» Юрію Будяку. А також наголосив, що можливість змагатись та тренувати молодь – це заслуга Збройних сил України.

«Змагатись, перемагати та показувати Європі та світу, що ми маємо гідних спортсменів, усе це можливо завдяки силам безпеки та оборони України», – підкреслив Вячеслав Орлюк.

Коментарі у Facebook