Програму «Місто молодих» на 2024-2026 роки затвердили у Вінниці

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
На черговій сесії Вінницької міської ради депутати підтримали рішення та затвердили нову програми зі створення комфортного середовища для самореалізації та активного залучення до суспільно-громадського життя молоді ВМТГ.

Дана програма адаптована до умов сьогодення і буде реалізовуватись у громаді протягом 2024-2026 років. Її ціль – це створення якісних та доступних муніципальних послуг, залучення дітей та молоді до заходів і рішень, що стосуються розвитку громади, зокрема і створення комфортного середовища для самореалізації молоді та її активного залучення до суспільно-громадського життя громади тощо…

«Молодь – це люди, що переходять від дитинства до дорослості. Цей перехід супроводжується змінами в процесі дорослішання, здобуттям самостійності та відчуттям відповідальності, зміною оточення та контексту, формуванням цінностей, зростанням включеності у суспільне життя. Молодь є важливою складовою нашого міста, отож, адаптовуємо наші програми під їх вік, інтереси та побажання», – каже начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

Також вона додала, що завдяки цій програмі планують залучити до тематичних заходів молодих людей з числа ветеранів війни та інтегрувати молодь з числа внутрішньо переміщених осіб в життя Вінницької міської ТГ. Крім того, передбачено створення сприятливих умов для соціального становлення та розвитку молоді Вінницької міської ТГ, а також залучення молодих громадян з інвалідністю до повноцінного громадського життя у Вінниці.

Коментарі у Facebook