Вінницька міська рада разом з громадою передали військовим 10 тепловізорів та 10 “бандера пауер”

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Підтримка військових в пріоритеті для Вінницької міської ради. Учора, 1 січня, в перший день нового року представники муніципалітету передали 10 тепловізорів та 10 “бандера пауер” військовослужбовцям, які захищають небо над Вінниччиною від російських атак.

“Ми посилюємо можливості Збройних Сил України і ця робота відбувається на регулярній основі. Початок нового року – не виключення. Цій військовій частині ми передали 10 тепловізорів та 10 “Бандера пауер”, необхідних для ефективнішої роботи вогневих груп. Ми на постійній основі комунікуємо з оборонцями і допомагаємо закривати потреби. Таке підсилення дуже важливе і ми будемо продовжувати нарощувати цю допомогу”, – сказав Андрій Очеретний.

Військові розповіли, що завдяки обладнанню, яке міська рада разом з вінницькою громадою передавала напередодні, минулої ночі їм вдалося успішно відпрацювати ворожі цілі.

“Дякуємо і Вінницькій громаді, і всім небайдужим людям, які долучаються до зборів для військових. Така техніка наближає Перемогу. Разом ми повинні побороти ворога”, – сказав військовий.

Серед присутніх під час передачі був координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Теймур Абушов.

Коментарі у Facebook