Вінницька міськрада передала бійцям Національної гвардії України спецтехніку

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Для бійців однієї з військових частин Національної гвардії України, представники Вінницької міськради разом з громадою передали спецтехніку, необхідну для успішного виконання бойових завдань. Йдеться про 5 тепловізорів, 4 зарядні станції “Бандера пауер” та два безпілотні авіаційні комплекси.

Як зазначив заступник міського голови Андрій Очеретний, обладнання, придбане Вінницькою міською радою разом з громадою, вбереже під час боїв життя багатьох українських воїнів.

“Відповідний запит на передачу обладнання подало командування однієї з військових частин Нацгвардії, де служить багато людей з Вінниці та області. Наші бійці вже випробовували таку техніку, вона показала себе достойно. Дуже приємно, що український виробник дослухається до наших Захисників і адаптує функціонал обладнання відповідно до їх потреб, – сказав Андрій Очеретний. – Хай працює на користь нашій армії! Чекаємо на Захисників та Захисниць вдома – здоровими, неушкодженими і з Перемогою”.

Передавав допомогу військовим і координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Теймур Абушов. Він зазначив, що у 2024 році кількість передач необхідного обладнання для українських бійців лише збільшиться. Ключовим пріоритетом бюджету громади на цей рік є безпека та оборона і саме на ці потреби передбачено майже мільярд гривень.


Офіцер з позивним “Келлер” розповів, що це вже не перша допомога, яку Вінницька міська рада разом з громадою передає для військової частини, де він служить разом з побратимами.

“Ми несемо велику відповідальність перед українським народом. Це обладнання справді ефективне і ми вдячні за таку підтримку з боку міської влади Вінниці та громади. Перш за все, ми повинні вирвати Перемогу, яка нам так необхідна. Україна затвердила себе лідером і ми маємо втримати це реноме”, – наголосив “Келлер”.

Коментарі у Facebook