У Вінниці відбулось засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Нещодавно у Вінниці відбулося засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради. На заході зібралися представники місцевої та обласної влади, а також голови районних рад, сільські, селищні та міські голови, щоб обговорити низку важливих питань. Про це повідомив міський голова міста Сергій Моргунов на своєму телеграм-каналі та у фейсбуці.

Він зауважив, що такі зустрічі регулярно відбуваються між усіма гілками влади, щоб синхронізувати роботу зокрема і в напрямку забезпечення потреб Сил безпеки та оборони.

«Кожен має працювати в межах своїх компетенцій та можливостей. А щоб таких можливостей ставало більше – необхідно підтримувати і розвивати економічний сектор. Це ще один напрям нашої спільної роботи. Тут допоміжними будуть контакти із нашими європейськими партнерами, – сказав Сергій Моргунов. – Вінниця активно працює в цьому напрямку. І під час спілкування із європейськими колегами минулого тижня у Бельгії – побачив їхнє прагнення до налагодження горизонтальних зв”язків із нашими громадами. Серед іншого, західні колеги можуть надати якісну експертизу у формуванні стратегії розвитку громади, яка буде адаптована до вимог ЄС».

Коментарі у Facebook