У Вінниці завершили капремонт даху в житловому будинку на Батозькій, 4

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінниці завершили ремонт покрівлі житлового будинку на вулиці Батозька, 4, яка була пошкоджена під час аварійної ситуації через негоду.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«До нас звернулись мешканці цього будинку зі скаргами на затікання під час опадів. Дана покрівля зазнала пошкоджень внаслідок урагану цієї зими. Фактично тут відірвало частину руберойду, який покривав дах. В результаті обстеження покрівлі та експертизи фахівці з”ясували, що вона потребує капітального ремонту, інакше в оселях могло б виникнути підтоплення. Стійкість нашої інфраструктури – один із пріоритетів міськради, тому маємо вишуковувати можливості для відповідних робіт там, де без цього не обійтися. Завдяки проведеним роботам, люди зможуть проживати у своїх квартирах з комфортом та не боятися сезону дощів», – зазначає директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький.

Загалом на пріоритет «Стійкість» цьогоріч у бюджеті громади передбачено 1 мільярд 204 мільйони гривень, а це – 40 % коштів, які не входять до захищених статтей.


Роботи виконували на умовах співфінансування. Більшість витрат профінансовані коштом міського бюджету.

В ході робіт на цьому даху рубероїдного типу, замінили стяжку, оновили саме покриття та провели ремонт вентиляційних каналів.

Загалом цього року планується оновити покрівлі 13 житлових будинків. Практично всі вони перебувають в аварійному стані.

Коментарі у Facebook