З Одеси з любов’ю: чоловік виготовляв та збував наркотики у Вінниці

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

12 березня у Вінниці на мікрорайоні Вишенька працівники поліції затримали молодика родом з міста Одеси, який у орендованій квартирі виготовляв наркотики. У порушника вилучили амфетамін та обладнання за допомогою якого він його й виготовляв.

Близько четвертої години ранку в Вінниці на вулиці 600-річчя оперативники зупинили підозрілого перехожого. Під час поверхневого огляду у чоловіка поліцейські вилучили близько 60 грамів амфетаміну, половина з якого готова для вживання. У сумці затриманого поліцейські виявили колби, пробірки, а також хімічні інгредієнти для виготовлення наркотиків. – розповідає начальник управління протидії наркозлочинності ГУНП у Вінницькій області Віталій Стахов


За словами правопорушника, наркотики він виготовляв для власного вживання.
Вилучене направлено на експертизу.


Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строком до 3 років.

Коментарі у Facebook