Учні та вчителі вінницького ліцею №1 передали військовим дрони та РЕБ

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Учні та вчителі ліцею №1 у Вінниці 12 квітня підтримали українських військових, передавши їм 5 дронів та засіб радіоелектронної боротьби. Це було можливо завдяки коштам, зібраним під час благодійної акції, проведеної в ліцеї.

«Це вже не перший такий наш масштабний донат. Нещодавно ми організовували шкільну ярмарку, де всією освітянською родиною зібрали 154 тисячі гривень. Тому зв’язалися з волонтерами, дізналися про потреби бійців та закупили необхідне», – поділилась заступниця директора з виховної роботи ліцею №1 Людмила Пясецька.

Найближчим часом обладнання буде допомагати нашим оборонцям виконувати бойові завдання на херсонському та донецькому напрямках.

«Така допомога досить важлива для військових. Це чергова підтримка від вінницьких освітян. Тільки за останній час вони передали 15 дронів, які допоможуть знищувати ворожу техніку окупантів», – сказала волонтерка та співзасновниця Волонтерського центру Луки-Мелешківської громади Леся Ревацька.

За словами директорки департаменту освіти Вінницької міської ради Оксани Яценко, такі заходи продовжують відбуватись в закладах освіти.

«Школи та садочки нашої громади волонтерять та допомагають з початку повномасштабного вторгнення. Окрім свого першочергового завдання – навчати, дбати про дітей, педагоги ще й систематично волонтерять, аби з кожним днем наближати українську Перемогу», – підкреслила Оксана Яценко.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook