Благодійний ярмарок у Вінницькому ліцеї № 29: скільки школярам вдалося зібрати тис грн?

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінницькому ліцеї № 29 провели благодійний ярмарок, на якому зібрали понад 200 тисяч гривень для підтримки Збройних Сил України. За ці кошти планують придбати дрон Mavic 3T для 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

Павло Мигун, вчитель предмету «Захист України» та керівник волонтерського центру ліцею «Ти не один», зазначив: «Ми вирішили купити дрон Mavic 3Т, який може працювати і в негоду, і вночі. Він здатен вести спостереження на великій висоті та здійснювати скиди. Воїнам з 59-ї бригади такий безпілотник дуже потрібний для ефективного ведення бойових дій».


Під час ярмарки продавали різноманітні смаколики, поробки та розігрували лоти. До організації заходу долучилися учні, батьки та вчителі ліцею. Павло Мигун додав, що юні волонтери планують ініціювати та провести інші благодійні заходи. За донати хочуть придбати FPV-дрони.

Благодійний ярмарок у Вінницькому ліцеї № 29 став ще одним прикладом єдності громади та їхньої підтримки українських військових. Завдяки зусиллям учнів, батьків та вчителів українські оборонці незабаром отримають необхідний Mavic 3Т.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook