Знову важка втрата: Вінницька громада проводжає на вічний спочинок загиблого земляка Олександра Соболєва

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Олександр Соболєв долучився до Збройних Сил України торік. Виконував військові завдання у складі 645-го окремого зенітно-кулеметного батальйону, а згодом став у стрій 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Боровся з окупантами на Донеччині. Був стрільцем – помічником гранатометника. Життя воїна обірвалося 13 липня під час бою поблизу села Карлівка Покровського району. Олександру було лише 49 років… У нього залишились дружина та син, батьки і брат…

Олександр Соболєв народився у Вінниці 25 квітня 1975 року. Навчася у 26-й загальноосвітній школі, а потому закінчив тоді ще Вінницький технікум електронних приладів. У мирному житті працював на різних посадах у різних приватних підприємствах.

«Олександр дуже багато читав. Захоплювався, зокрема історією як Всесвітньою, так і українською. Тому ми родиною багато подорожували історико-культурними центрами нашої Батьківщини, – розповіджає дружина полеглого воїна Ольга. – Взагалі чоловік був дуже товариською людиною. Вмів із усіма знайти спільну мову та вихід із будь-якої конфліктної ситуації. Мав чуйне та добре серце…»

Церемонія прощання із Олександром Соболєвим розпочнеться сьогодні о 9:00 год за адресою: вул. І. Миколайчука, 6.

А о 10:00 поминальну панахиду за воїном відслужать у Спасо-Преображенському кафедральному соборі.

Місцем вічного спокою воїна стане Алея Слави Сабарівського кладовища. Чин поховання відбудеться об 11:00.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook