Вінницька громада проводжає у вічність Героя-Захисника Олександра Олексієнко

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Олександр Олексієнко долучився до війська цьогоріч. Боронив Батьківщину у лавах 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади. Життя воїна обірвалось 11 вересня у бою поблизу села Парасковіївка Покровського району Донецької області. Йому було лише 36 років…

Олександр Олексієнко народився у Монголії 25 вересня 1987 року в сім’ї кадрового офіцера. Коли ж хлопчику виповнилося чотири роки, новою її домівкою стала Вінниця. Тут навчався у 13-й загальноосвітній середній школі, а по її закінченні – у ВСП «Технологічно-промисловий фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету», де штудіював право. До повномасштабного вторгнення працював у торговельній сфері.

«Олександр був надзвичайно добрим і енергійним. Захоплювався спортом, любив природу. Був гарним сином, братом та другом, – розповідає сестра полеглого воїна Олена. – А від батька перейняв найкращі риси, такі як відданість, мужність та вірність військовому обов’язку… Олександр мріяв, щоб рідна країна звільнилась нарешті від рашистської нечисті. Щоб українські діти змогли жити у мирі та щасті…»

Церемонія прощання з Олександром Олексієнком розпочнеться сьогодні о 12:00 у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору.

Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook