Комунальні служби продовжують ліквідовувати наслідки буревію та лагодять мережі: про ситуацію у Вінниці 17 вересня

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Через сильні пориви вітру, що вирував 16 вересня, у Вінниці фіксували численні випадки падіння дерев і гілля як на прибудинкових територіях, так і поблизу транспортної інфраструктури. На жаль, не обійшлося без нещасних випадків. До ліквідації наслідків негоди оперативно долучилися рятувальники та працівники комунальних служб, які працювали у посиленому режимі. Станом на ранок, ситуація у місті стабільна, повідомляють у «Цілодобовій варті». «Сьогодні ще продовжиться прибирання територій та вивіз розкряжованих стовбурів та гілля. Крім того, свої зусилля енергетики спрямовуватимуть на відновлення електроживлення у місцях поривів мереж, – повідомила начальниця відділу Антоніна Іващук. – Що ж до стабілізаційних відключень світла, то їх і цього дня у ДТЕК не прогнозують. Натомість просимо також звернути увагу на перелік планових заходів на трубопроводах міста».

Так бригади КП «Вінницяоблводоканал» лагодять водогони за такими адресами:

  • вул. І. Бевза, 8;
  • вул. М. Оводова, 11;
  • вул. Р. Скалецького, 31;
  • вул. М. Малишенка, 1;
  • вул. А. Первозванного, 34.

Водопостачання відновлять одразу по завершенню робіт.

У КП «Вінницяміськтеплоенерго» повідомляють про тимчасове призупинення подачі гарячої води за адресами:

  • вул. Келецька, 122, 124, 126, 128, вул. М. Ващука, 10, 12, 14, 16, 16-А, 18 (продовження робіт з реконструкції тепломережі);
  • вул. Келецька, 88 (причина – ліквідація наслідків пошкодження мережі);
  • просп. Космонавтів, 48 (продовження робіт).

А у «Вінницьких міських електромережах» попереджають про тимчасові відключення світла: вул. Пластова, провулки Пластові, провулки Маріупольські, вул. Д. Міклера, вул. І. Богуна, вул. Є. Чикаленка, вул. П’ятничанська, вул. О. Кобилянської, вул. М. Гавриш, вул. Тобілевича, Гонти, 37-43. Причина – ремонтні роботи на мережах.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook