На Вінниччині створили єдиний ресурс для допомоги медикам та літнім людям

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Вінницькій області створили єдиний інтернет-ресурс, за допомогою якого волонтерам та благодійникам буде простіше долучитися до боротьби проти COVID-19, а людям, які потребують допомоги, ‒ повідомити про нагальні потреби. На цій же платформі медики можуть публікувати інформацію щодо забезпеченості лікарень засобами індивідуального захисту та обладнанням.

Окремо можна ознайомитись з інформацією щодо того, яку допомогу вже надали вінницькі волонтери, підприємства та органи місцевого самоврядування.

Нагадаємо, що на Вінниччині забезпечено функціонування обласної «гарячої лінії» для надання допомоги особам з інвалідністю та особам похилого віку  за номером 0 800 216 433. Також працюють і гарячі лінії на рівні районів та міст обласного значення зі стаціонарними та мобільними номерами телефону.

Додатково для виявлення осіб, які потребують допомоги, розроблено та запущено онлайн форму, де можна залишити заявку про таких осіб.

«З 25 березня соціальними працівниками області проводиться щоденний телефонний моніторинг забезпеченості осіб похилого віку продуктами харчування, засобами індивідуального захисту та ліками. Загалом, соцпрацівниками було  надано понад 80 тисяч консультацій», –  зауважив Владислав Скальський.

За словами очільника області, всіма райдержадміністраціями та міськими головами міст обласного значення опрацьовано питання забезпечення осіб зазначеної категорії продуктовими наборами та гарячими обідами.

З більш детальної інформацією щодо наданої допомоги можна ознайомитися в табличці.

Коментарі у Facebook