На Вінниччині грабіжнику дали 7 років за пограбування пенсіонерки

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Колегія судів Гайсинського районного суду призначила  міру покарання  п’ятиразово судимому зловмиснику, який у лютому 2019 році, погрожуючи ножем, вчинив розбійний напад на 61-річну жінку. У потерпілої підсудний відібрав понад дві тисячі гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області


Під час розслідування кримінального провадження слідством встановлено, що 22 лютого  близько 19.00 години підсудний  зайшов до будинку 61-річної жительки смт Шпиків. Погрожуючи ножем, чоловік відібрав у потерпілої 2370 гривень. Злочинця поліцейські затримали протягом години в районному центрі, він намагався виїхати з міста на таксі.
Правопорушник, який п’ять разів відбував покарання за майнові злочини – останній раз грабіж, вчиняв злочин в стані алкогольного сп’яніння,  


Оцінивши зібрані під час досудового розслідування докази, колегія судів визнала 37-річного чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), та призначила покарання  у вигляді позбавлення волі на строк сім років з конфіскацією майна. 

Коментарі у Facebook