Незалежна Україна чи олігархопаханат? Даймо кожен щиру відповідь собі

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вчора «грав у патріотів» — сьогодні боротьба з корупцією, зміна облич, правил гри і спілкування «напряму»… Але все це одна вистава, і її режисер — ОЛІГАРХОПАХАНАТ.

Тільки дайте собі відповідь на просте запитання: ви що, вірите, що олігархи, яким належить 95 відсотків всіх багатств у цій країні, у них «в кишенях» якщо не всі, то майже всі політики, правоохоронці, влада, самі себе посадять, заберуть у своїх енерго- та газоустанов тарифи? Експортери, читай — олігархи, самі собі підріжуть курс долара?


Загравання із народом може і буде – як нетривалий епізод у великій і багатосерійній виставі по захвату України. І тепер їхня основна мета — ЗЕМЛЯ УКРАЇНИ — найманливіший стратегічний продукт. Зрозуміло, що вона має стати товаром, але цивілізовано, з Державним банком: хочеш продавати – продавай державі, а та малим фермерам… Бо якщо їм «на арапа» ось так латифундіями (коли в одні руки більше 32 000 гектарів) вдасться заволодіти ще і землею – тоді всі – ви і ваші діти – всі ми НАЗАВЖДИ обслуга в цій країні. І така перспектива для України переварить десь 12-15 млн українців «робочих спеціальностей» — щоб працювали в їхніх сільгоспкомпаніях, як це зараз красномовно споглядається у селах. А решта – спивайтесь, коліться, а якщо вже «дуже грамотні» – вимітайтесь на заробітки… І тоді вже до пап України не доберетесь – пахани розмажуть об стінку! Бо це називається ДЕМОРАЛІЗОВАНИЙ НАРОД, ДЕГРАДОВАНА БІОМАСА… в своїх титульних 92 відсотках!

Вам не здалося дивним, що у Вінниці до маразму доходило, щоб лише не поставити пам’ятник Шевченку — Пророку — в центрі?

Ви ще не зрозуміли чому? Ви ще не зрозуміли, що у вас хочуть забрати Україну ось ці ненаситні олігархопахани – не українці? Ви що, ще не зрозуміли, що вони хочуть побудувати тут рай для себе, а не для вас, ваших дітей і онуків? Дешевий придаток з виробництва їхньої продукції?

Всі ми знаємо долю Фірташа: в Україні орудував мільярдами – газовими оборудками – і нічого! А за кордоном одна афера — і все…

Приблизно так виглядає майбутнє наших олігархів, серед яких навряд чи знайдете українців – із тих 92,3 відсотка так званої титульної нації.

У минулому номері ми публікували реальну вартість ядерного щита, який Україна віддала під гарантії Будапештського меморандуму. Приблизно 650 млрд. А вже іншу суму — у 670 млрд опублікували американські ЗМІ із розслідування про відмивання із України лише ОДНИМ нашим олігархом вкрадених грошей. І підкреслили – це рекорд із всіх відомих шахрайських оборудок!

То що їм треба? Закрита країна зі своїми законами та понятіями!

А хто їм заважає? Народ! Український народ. Бо його переважна більшість, 92,3 відсотка! І він у 2014-му, під час Революції гідності, відчув, що може бути переможцем!

І тому і за тієї влади, і за цієї – бо вона в корені одна, олігархічна – змінюють лише статистів у владних кріслах – робили, роблять і робитимуть ВОНИ все, щоб вбити в душі більшості українців їхній український дух, відчуття власної величі і самодостатності. Вам ще мало прикладів, як при наявності навіть у 2014-му у силовому блоці країни до 500000 рядових, сержантів і офіцерів, найбільшої у Європі кількості генералів на передову чомусь погнали непідготовлених патріотів у шльопанцях, прямо із Майдану? І саджати чи дискредитувати почали саме їх?

Бо поставили за мету – вбити в українському середовищі новоутворених лідерів, як і народ, традиційними методами — голодом, холодом, злиднями і дискредитацією українського духу! Думаєте, просто так засилались ряжені клоуни в балаклавах із екстремістськими замашками, щоб ми забули, що ми плем’я освічених козаків, яке дало світу першу демократію, конституцію, кращу європейську академію, літаки і космоапарати?

Ні – дуже далекоглядно! Щоб нівелювати і дискредитувати всі здорові національні рухи країни. Щоб, побачивши, як один пришиблений екстреміст у балаклаві та військовій формі із червоно-чорною пов’язкою і тризубом змушує їсти квитанцію, лайно і т.п. зачасту безневинну жертву – відсахнулись від мільйонів українських патріотів та їхніх ідей!! Від відчуття народу-переможця! Щоб знову стали бидлом і сміялись із своїх віночків та вишиванок, мовляв, немодна шароварщина!

Якби ви лишень знали, скільки російських і проолігархічних інститутів працювали утаємничено над тим, щоб ви вже не вірили в себе, собі, своїм, а повірили у пропаганду телевізора – російського і олігархічного! Можете ототожнювати, бо ідея була одна – щоб відреклись від себе! Знову вважали українське – секонд-хендом! Лише методи різні!

Я ще раз наведу свідчення Юрія Хорта, який, вийшовши із тюрми (за що туди посадили коменданта Майдану – вже знає кожен), знову почав займатись громадською діяльністю. Саме тоді на нього вийшли представники російських організацій і почали пропонувати чималі кошти, щоб він робив акції непокори. Він повідомив, кому потрібно, і відмовився. А ось інші – із задоволенням це робили. І чим радикальніше – тим більше давали із російських каналів грошей.

– Я кажу одному активісту: як ти можеш організовувати націоналістичні марші за гроші твого ворога? – зізнається Юрій, – а він мені: а гроші не пахнуть, нехай дають – так ми «взуваємо москалів»…

Але час показав, що «взувають» нас! Бо все робилось саме для публічної дискредитації всього національного, що у нас є.

А культивувалась безпринципність і безпросвітність. Щоб народ захотів не ВОЇНА, який поведе його до перемоги, а Месію, який все вирішить «манною з неба»! І він явився з телевізора! Як Буратіно, зіструганий всім відомим Папою. Яка різниця, яким із невеликої, але відомої всім родини олігархів! Я щиро бажаю, щоб новий Президент, як обіцяв, ЗМІГ! Але дуже сумніваюсь, що в жорстокій системі олігархопаханату в броньованій машині корупції він знайде для українського народу той ключик щастя!

У чудеса не вірю! Вірю в Бога і Україну. І боюсь, бо знаю, що лише він один – незламний український дух, який ми показали на передовій і показуємо з 2014-го, може протистояти ось цьому олігархопаханату! Народ, об’єднаний ідеєю, мовою, культурою. В ідеалі з Поводирем – президентом чи опозиційним батьком нації! І іншого виходу немає! Чи матимемо ми свого Лі Куан Ю – творця за прикладом сінгапурського – українського дива? Питання складне… Але точно знаю, що без відродження українського духу в головах народу і зметення народом-переможцем ОЦЬОГО ОЛІГАРХОПАХАНАТУ це неможливо!

Я розумію стан кожного українця, як і свій. Все дістало і розчарувало! Війна, продажність, зради і морди!

Якось мені одна здорова дітородна заміжня жінка зізналась:

– Я не хочу народжувати дитину, бо в мене на руках був маленький племінник, який потонув. Боюся, що таке може статись і з моєю дитиною!

Ось цей стан паніки і розчарування мені нагадує тепер стан кожного із нас.

Соціологи вже і діагнози нам ставлять: мовляв, чому ми не господарі у своїй країні, маючи 92,3 відсотка в ній українців! Кажуть, що ти, я, ми з поганими генами! Мовляв, гени переможців винищили карателі від совдепу й імперії, а ми — діти і онуки боягузів! Та тільки рабів до раю не пускають!

Заслужений журналіст України

Коментарі у Facebook