Гройсман буде Прем’єром до 29 серпня? Чи повернеться у Вінницю мером?

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Бо не випадково нині діючий Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вже публічно побажав успіхів новому уряду. Зокрема на Спаса, 19 серпня, в кулуарах бізнес-форуму прем’єр сказав:

– Їхня робота – це все те, що буде стосуватися українського інтересу. І я бажаю в цьому новому уряду успіхів, – заявив Гройсман.

А плани на майбутнє нинішній прем’єр прокоментував з інтригою: «Я точно знаю, що майбутнє є… І про це майбутнє я обов’язково відповім у майбутньому».


Недарма на останньому засіданні Кабміну Гройсман дав доручення своїм заступникам готувати справи до передачі, бо, можливо, вже в кінці серпня буде сформовано новий уряд….

На крісло Гройсмана нині в коридорах центральної влади прогнозуються одразу 3 кандидати — голова «Нафтогазу» Андрій Коболєв, заступник виконавчого директора від Укрaїни в МВФ Владислав Рашкован та екс-голова Мінекономрозвитку Айварас Абромавічус, який запустив систему електронних закупівель ProZorro і пішов із Кабміну у відставку в квітні 2016-го…

Водночас, вінничани досі жваво обговорюють коментар Володимира Гройсмана про велике інтерв’ю Петра Порошенка для «Української правди» після останніх виборів. Цитуємо:

– Прочитав інтерв’ю Петра Олексійовича для «УП». Схоже, він так і не зробив для себе висновків з того всього, що відбулось останнім часом. Як, на жаль, так і не зрозумів, чому я не пішов на вибори разом з ним, — зазначив Гройсман. — Насправді є велика різниця між правдою та брехнею, служінням державі і людям та створенням схем власного збагачення, демократією та узурпацією влади, гонитвою за грошима та моральними цінностями.

Мені шкода, що великою надією і підтримкою людей він пожертвував заради своїх приватних інтересів. Врешті, і я теж не зміг з огляду на його підходи реалізувати все те, що мав намір зробити. І саме тому нам не по дорозі. Що ж, у нього вже все позаду. Але я впевнений — в України все ще попереду!

Коментарі у Facebook