У Вінниці та області закривають ринки з 19 квітня

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

На засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняли рішення про закриття ринків по всій Вінницькій області

Про це йдеться на сайті Вінницької ОДА

«Найзначніше нове обмеження – це закриття ринків, усіх, без виключення з 19 квітня. Якщо ми цього не зробимо, то карантин може бути продовжено до вересня. Громадський транспорт в обласному центрі припиняє свою роботу вже цієї суботи о 18:00 і розпочне працювати не раніше 11:00 у неділю», – повідомив на сайті голова Вінницької ОДА Владислав Скальський.

Раніше міський голова Вінниці Сергій Моргунов повідомив про можливість закриття ринків у місті. Це пов’язано з постановою головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби у місцях торгівлі. Згідно неї, міській владі рекомендовано заборонити роботу ринків, в тому числі продуктових. 

Моргунов зауважив, що не вважає це доцільним рішенням, тому що воно може призвести до підняття цін, банкротства дрібних фермерів, які не зможуть реалізувати продукцію, а також збільшення випадків стихійної торгівлі.

Коментарі у Facebook