У селі на Вінниччині 14-річний хлопець пограбував продуктовий магазин

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

16 квітня оперативники Іллінецького відділення поліції встановили  особу зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у викраденні  грошових коштів, алкоголю та тютюнових виробів з магазину  у селі Росоховата.  Поліцією розпочато досудове розслідування. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області

Як повідомив начальник Іллінецького відділення поліції Олег Паламаренко, до  поліції з заявою про крадіжку звернувся житель с. Росоховата. Потерпілий повідомив, що з приміщення його магазину по вулиці Миру невідома особа викрала близько 1500 гривень, алкогольні напої та тютюнові вироби.

На місці злочину працівники поліції   встановили, що в торгівельний заклад зловмисник  проник  шляхом пошкодження вікна та демонтажу металевої решітки.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили підозрюваного. Ним виявився 14-річний мешканець Іллінецького району.

Викрадене частково вилучено.

За цим фактом слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). За таке правопорушення  передбачено до 6 років позбавлення волі. Проводиться розслідування. 

Коментарі у Facebook