Офіс Президента примушує мерів українських міст балотуватися від “Слуги народу” шантажом та кримінальними справами, — ЗМІ

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У Зеленського намаються не допустити провалу на місцевих виборах партії “Слуга народу”, яка стрімко втрачає підтримку в регіонах. Для цього ОП відкриває кримінальні справи на мерів українських міст, щоб дискридетувати регіональну еліту.

Про це повідомляє “Новини Вінниця” з посиланням на телеграм-канал “Резидент”.

“Наш источник в ОП сообщил, что Президенту была предложена новая модель перезагрузки всей региональной власти. На каждого действующего мэра собрана папка с коррупционными схемами и заведены уголовные дела. В новой стратегии предлагается не допустить к выборам старую региональную элиту, сначала сформировав в обществе мнение о их преступной деятельности, а потом сделать предложение от которого они не в силах отказаться: самоустраняются или посадка”, –йдеться у дописі  телеграм-каналу “Резидент”, який пов’язують із заступником голови ОП Кирилом Тимошенко.

Нещодавно мер Дніпра, Борис Філатов, звернувся до Зеленського з проханням відкликати “силовиків”, які штампують пачками кримінальні справи проти місцевої влади.

“Раз мы о справедливости, скажите, Вам разве неведомо про обыска, которые ваши «псы» массово проводят у ваших оппонентов по прошествию нескольких лет после якобы совершения преступлений? Скажите, это поиск доказательств или желание растоптать?”, – запитав Філатов у Зеленського.

У зверненні очільник Дніпра  згадав Вінницю, де 24 квітня  СБУ відкрило кримінальне провадження проти працівників міськради через, ймовірне, порушення процедур під час тендерних закупівель технічної солі.

“Поверьте, мне не нравится, что в Запорожье построили аэропорт, который конкурирует с Днепром (ой, кстати, а где наш?), но когда мэра Запорожья за него преследуют (опять же в карантин) – это чистое скотство. В Киеве гоняют замов Кличко, в Виннице СБУ ищет в мэрии украденную соль. Или у нас уже все хорошо в стране с госбезопасностью, что надо спецслужбе солью заниматься?”, – зазначив мер Дніпра.

Нагадаємо, за даними муніципального дослідження соціологічної групи “Рейтинг” підтримка президентської партії “Слуга народу” у Вінниці опустилася  до 12%. Це один з найгірших показників по Україні.

Коментарі у Facebook