Поліграф так поліграф – Громадські активісти закликають усіх кандидатів у нардепи пройти детектор брехні

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Уже як не один, то інший округ вибухає скандалами. На слуху прізвища найактивніших мажориторників, які йдуть до людей хто з чим – курячими тушками, мороженими субпайками, окулярами чи лапшою на вуха виборцю… Багатьох з них у народі вже знають, але на політичній арені з’явилися і нові обличчя. Тих й інших громадськість мотивує пройти тест на поліграфі і відповісти на питання, які сьогодні найбільше турбують виборців: чи співпрацював з іноземними спецслужбами; чи пов’язаний із відмиванням коштів; чи порушував Кримінальний Кодекс України і приховує інформацію про злочин, щоб уникнути відповідальності; чи продавав свій голос у місцевих радах ( про депутатів різних рівнів) тощо.


На замовлення ГО «Антикорупційна спілка Вінниччини» тест на детекторі брехні уже пройшов депутат-свободівець Андрій Вигонюк, який нині балотується по 18 виборчому округу. Психофізіологічне дослідження із застосуванням поліграфа провів експерт-поліграфолог Всеукраїнської Асоціації поліграфологів Ігор Окуленко із застосуванням поліграфа «RUBICON» . На усі запитання депутат облради відповів «Ні». За висновками поліграфолога інформація була достовірною.

Замовити психофізіологічне дослідження на детекторі брехні може як юридична, так і фізична особа. Декілька громадських організацій, волонтерів та активістів підтримали ідею з поліграфом для кандидатів у новий парламент, щоб не опустити корупціонерів, злочинців та агентів іноземних спецслужб керувати державою.

Каріна МАЄВСЬКА

Коментарі у Facebook