Події у Луцьку заполонили стрічку новин та відвернули увагу від мітингу проти закону про «зелену» енергетику

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вчора, 21 липня, увага вінничан була прикута до ЗМІ, а саме до подій у Луцьку. Терорист з дивними вимогами захопив автобус з людьми. Протримавши громадян більше 10 годин зловмисник відпустив полонених після розмови з президентом. Хеппі енд! Всі радіють! Президент – герой!

Досить дивний терорист, ще більш дивні його мотиви та вимоги. Все схоже на якийсь дешевий сценарій. Не будемо вдаватись в подробиці та копатись в архівах терористичних актів, психології терористів… У нас є більш вагомий приклад того, що це саботаж.

Отже, почнемо, вчора рада ухвалила закон про “зелену” енергетику. Перед голосуванням під офісом президента та під парламентом зібрався мітинг з вимогою ухвалити законопроєкт. Люди вийшли з плакатами: “Депутати, думайте своєю головою, а не Коломойського”, “Я за чисте майбутнє”, “не знищуйте зелену енергетику” та іншими.

Тільки з Вінниці до Києва поїхало три автобуси з мітингувальниками. Усі вони працівники компанії KNESS, яка розробляє технології та втілює проекти відновлюваної і традиційної енергетики.

Верховна рада схвалила законопроєкт щодо удосконалення умов підтримки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії.

За проєкт закону №3658 проголосували 288 народних обранців.

Але про мітинг під ВР в новинах не було ні слова. Їх заполонив терорист, однією з умов якого було розголошення в ЗМІ. Зловмисник просив, об як можна більше журналістів про нього інформували. До речі у нього вийшло. Щойно закон ухвалили, мітинг закінчився, президент сказав чарівні слова і терорист відпустив полонених, а потім ще хвилину з піднятими руками чекав поки його «візьме» група захвату.

Коментарі у Facebook