Мер Вінниці Моргунов: Ми багато докладаємо зусиль, аби в нас прозоро розвивався бізнес та була нульова толерантність до корупції

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Сьогодні, 30 липня, у Вінниці проходить жіночий бізнес-форум VinLadyFest-2020.  У ньому беруть участь 150 учасниць із різних міст України. Четвертий рік поспіль форум відвідують бізнес-леді з різних куточків України. Організовує його засновниця Української Платформи «Жінки в Бізнесі», Президент Business People Club, підприємниця Надія Лисецька. Привітав учасниць заходу міський голова Сергій Моргунов. 
Вже вчетверте форум збирає успішних жінок, які об’єднані бажанням зростати, удосконалювати себе, займаючись улюбленою справою. Форум є платформою для нетворкінгу, обміну досвідом, корисних майстер-класів, джерелом мотивації та нових ідей для жінок-підприємниць. 
У своєму вітальному слові очільник міста Сергій Моргунов зазначив, що таких заходів має проходити більше у місті. Це гарний комунікаційний майданчик для обміну досвідом та ідеями. А також відзначив, що розвиток бізнесу та інвестицій важливі для економіки міста. 
«Я, мабуть, належу до чоловіків, які переконані, що саме жінки є рушійною силою у суспільстві і, в тому числі, у бізнесі. Проведення таких заходів дає можливість комунікації та обміну ідеями. По великому рахунку бізнес – це ідея. А Вінниця – це місто ідей.  Ми багато докладаємо зусиль, аби в нас прозоро розвивався бізнес та була нульова толерантність до корупції. І вінничани можуть це підтвердити. Ми наразі формуємо Стратегію Вінниці до 2030 і зовсім по-іншому підходимо до пріоритетів та акцентів. Я запрошую вінничанок до написання цього документу, аби ви самі визначилися, яким хочете бачити місто через 10 років», – зазначив міський голова Сергій Моргунов. 

Коментарі у Facebook