Суперечка на дорозі стала причиною розборок зі зброєю

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Інцидент відбувся на вулиці Дубовецькій, що на Старому місті, 28 липня. Вінничанин 1997 року народження, який працює кур’єром, припаркувався так, що залишив мало місця для проїзду іншим автівкам. До речі, вулиця доволі вузька, і розминутися двом машинам там буває складно. Через ускладнений рух вінничанин 1988 року народження, автівка якого не могла проїхати, почав сваритися на кур’єра. Людина по справам їхала з родиною.

Як пояснюють NaПарижі у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, інцидент призвів до того, що кур’єр застосував слезогіний газ. Опонент запевняє, що не тільки сам постраждав від цієї «атаки», газ нібито потрапив в салон авта, де його відчув син.

Далі постраждалий від газу водій викликав на допомогу свого батька. Той на розборки приїхав з пневматичною зброєю. Нібито кур’єр теж застосував газ і до немолодої людини. У відповідь чоловік кілька разів вистрелив з пістолета металевими кульками. Одна з них попала у ціль – в спину кур’єра.

Люди звернулися до лікарів з різними скаргами. Кур’єр мав пошкодження тулуба, а його візаві – опіки очей. Також усі учасники розборок написали заяви до правоохоронних органів.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 КК України (хуліганство). Слідство триває.

Коментарі у Facebook