До Вінниці приїхали тревел-блогери та журналісти з усієї країни

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

На виконання міської та обласної програм розвитку туризму був організований масштабний 5-денний інфотур Вінницею та Вінниччиною для відомих тревелблогерів, туроператорів і журналістів. Захід покликаний розкрити туристичний потенціал Поділля й окреслити нові перспективи пізнавального, гастрономічного та ділового туризму регіону.

Для інформаційного туру, який триває з 27 липня до 1 серпня, була розроблена насичена програма, орієнтована на досвідченого туриста, якого важко здивувати, з відвіданням найцікавіших магнітів і якірних місць Вінниччини. Серед принад Вінниці гості уже змогли побачити музеї техніки та унікальних колекцій, найдавніші пам’ятки та креативні фотозони, атмосферні особняки та мальовничі краєвиди головної водної артерії міста. Окрему увагу приділено гастрономічним закладам, які популяризують автентичну кухню різних етнічних груп нашого краю ― українську, єврейську, польську і чеську.


«Україна має надзвичайно потужний потенціал щодо розвитку внутрішнього туризму, і Поділля є яскравим підтвердженням цієї тези. В умовах карантинних обмежень на закордонні мандри подорожі власною країною набувають особливої актуальності та неабиякої популярності, — зазначає заступник директора департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради Станіслав Данілов. — Єдиною перепоною може стати недостатня обізнаність туристів і ключових гравців туристичного ринку щодо вітчизняного турпродукту, тож маркетинг і якісний сервіс наразі стають головними чинниками розвитку туризму. Врахувавши минулорічний досвід проведення промотурів, ми разом з колегами з Вінницької ОДА вирішили об’єднати зусилля і презентувати наше місто та край як повноцінну туристичну дестинацію з багатою програмою перебування».


Представники турсфери й українського інфопростору на власному досвіді переконаються, наскільки різноплановим і комфортним може бути відпочинок у Вінниці й області, а в подальшому допомагатимуть формувати позитивний імідж краю з основним акцентом: Вінниця ― місто безкінечних ідей і можливостей для комфортних і цікавих подорожей на вікенд і навіть цілу відпустку. Взаємодія з учасниками ринку сусідніх областей та медійниками з багатотисячними аудиторіями покликана забезпечити швидке поширення інформації та наочне знайомство з туристичними локаціями й інфраструктурою, що суттєво прискорить процес звернення українців до якісних турпослуг на вінницьких теренах. Вже найближчим часом на центральних українських телеканалах і у блогосфері з’явиться більше 15 сюжетів та репортажів про туристичні магніти Вінниці й області.
Інформаційний тур є спільною ініціативою департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради й департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької обласної державної адміністрації і реалізується за сприяння спільноти Travel Press Club.


Коментарі у Facebook