У Вінниці пройде виставка присвячена протидії торгівлі людьми

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

З нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми та з метою підвищення рівня обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему та небезпеку, яку вона становить, Міністерством соціальної політики України у співпраці з Координатором проектів ОБСЄ в Україні, Агентством ООН з питань міграції та Громадською спілкою «А21 Україна» організовано виставку «Очікування Vs Реальність» яку відкрито 30 липня у м. Київ і яка до кінця року побуває у 18 регіонах України.

З 25 по 30 вересня виставку презентуватимуть у м. Вінниця, на проспекті Космонавтів. Відкриття відбудеться 25 вересня о 15:00. Кожен  її відвідувач зможе поставити свої питання експертам, матиме змогу проконсультуватися та отримає поради, як подбати про власну безпеку та безпеку своїх рідних.

У виставці  представлено  9 реальних історій. Це історії людей, які їхали на роботу за кордон. У кожного з них була своя давно омріяна ціль. Проте, поїздка «на заробітки» не виправдала очікувань.

Коментарі у Facebook