Вінницький садочок “Бджілка” обладнають вікнами

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Депутати міської ради, 25 вересн, схвалили рішення про виділення 800 тис. грн на встановлення вікон у ДНЗ №16. Міський голова Сергій Моргунов, наголосив, що це важливе рішення, адже протягом зими приміщення має бути з вікнами. 

Роботи у ДНЗ №16, що по вул. Зерова, 12 розпочалися минулого року. Будівельники знесли старе аварійне приміщення, і на його місці будують новий корпус. Дитячий садочок «Бджілка» розміщується у двох корпусах. Один із них 1936 року забудови і був в аварійному стані. Наразі на його місці зводять новий триповерховий корпус. 
Вже побудовано «коробку» та покрівлю з водостічною системою, провели низку інших робіт. Наразі приступили до влаштування сходів, ґанків, та входів у підвал. Роботи виконуються повністю за кошти бюджету громади. Щоб будівля добре перезимувала, потрібно встановити вікна та вхідні двері. 

«Ми направляємо 800 тисяч гривень на встановлення вікон у корпусі дитячого садочку №16 по вул. Миколи Зерова,12. Ми маємо його законсервувати на зимовий період. Також ми виділяємо один мільйон гривень на продовження реконструкції школи №2», – відзначив міський голова Сергій Моргунов. 

Коментарі у Facebook