У вінницькій школі з’явився лазерний тир

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

На міський конкурс «Бюджет шкільних проектів» учні школи №33 подали проект створення інтерактивного лазерного тиру для занять з предмета «Захист України». Ця ідея перемогла й вже реалізована, повідомляють на Facebook-сторінці вінницького міського голови Сергія Моргунова.

– Поки що це єдиний лазерний тир у міських закладах освіти. Нагадаю, що цього року на території школи збудували сучасний спортивний стадіон. Також облаштували смугу перешкод. Це і наштовхнуло старшокласників додатково створити і кімнату для навчання стрільбі. Таке комплексне рішення сприятиме якісній військово-патріотичній підготовці у рамках шкільного курсу, вважають педагоги, — йдеться у дописі.

Загалом у 2020 році переможцями шкільних ініціатив стали вісім закладів, а загальний фонд конкурсу склав два мільйони гривень.

«Бюджет шкільних проектів» — це інструмент, завдяки якому у місті підтримують учнівські ініціативи. Кошти на реалізацію проектів-переможців виділяють з бюджету громади. Захист проектів відбувається за участі не лише фахівців профільних департаментів, а й самих школярів.

Коментарі у Facebook