У Гнівані жителі прикрасили багатоповерхівку до новорічних свят

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

На Вінниччині у Гнівані мешканці вирішили прикрасити п’ятиповерховий будинок новорічною інсталяцією, без допомоги влади, за власні кошти. Вінниця.info розшукала ініціатора. Нею виявилась місцева Любов Дмитрівна, вона старша по під’їзду, де і встановили сніжинки, тематичні цифри «2021» та прикрасили по центру ялинкою та різдвяним віночком.

«Так прикрасити наш під’їзд була давня мрія. Я 20 років працюю тамадою. Організовувати свята – моє покликання. Дочка займається оформленням святкових локацій. Помітила, що у неї залишилися фасадні сніжинки. Попросила. Вона не відмовила. Так все і розпочалося», – розповідає Любов Дмитрівна.

Як зауважує жінка, цифри вона зробила самостійно.

«Мій батько був теслею. Як що робиться, знаю. Тому збила дерев’яний каркас, до нього з картону прикріпила цифри. Їх прикрасили. От і вийшов мій саморобний ексклюзив. А ще зробила великий різдвяний віночок. Він на самому верху», – зауважує.

По центру входу до під’їзду вмотували прикрашену ялинку.

«По фасаду нашого будинку, де йдуть балкони між поверхами, є місця з цегли викладені візерунком. Через них ми і змогли зачепити інсталяції. Знадобилися лише сильні руки сусідів, скотч та ліска», – продовжує Любов Дмитрівна.

Саморобна новорічна інсталяція буде також підсвічуватися.

Коментарі у Facebook